ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 • 01

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Η εταιρεία μας προσφέρει εκτενείς υπηρεσίες στον τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης ακινήτων, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα από πολύπλοκα έργα όπως η κατασκευή και εκμετάλλευση πολυώροφων πολυκατοικιών, έως και μικρότερα έργα, όπως η ανακαίνιση αιθουσών και καταστημάτων.

 • 02

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Είτε πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα είτε για ένα μεγαλύτερο επαγγελματικό κτίριο, η εγγύηση που παρέχεται από την ποιότητα των υλικών και των λύσεων που προσφέρονται, αντικατοπτρίζει την επαγγελματική και τεχνική αξιοπιστία της εργασίας. Επιπλέον, η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και η παροχή εξειδικευμένων λύσεων συμβάλλουν στην αύξηση της αξίας και της αισθητικής του χώρου, και μπορούν να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση της αξίας του ακινήτου.

 • 03

  ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

  Η μελέτη και επίβλεψη τεχνικών έργων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών. Η μελέτη περιλαμβάνει τη σχεδίαση της διαδικασίας εκτέλεσης και τον προσδιορισμό του κόστους και του χρονοδιαγράμματος του έργου, ενώ η επίβλεψη αφορά τον έλεγχο της εκτέλεσης του έργου και τη διασφάλιση της ασφαλούς και ποιοτικής ολοκλήρωσης του.

 • 04

  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

  Τα βιομηχανικά έργα αναφέρονται στην κατασκευή και εγκατάσταση εξοπλισμού, μηχανημάτων και δομών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική παραγωγή. Στην ομάδα μας έχουμε εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς που διέπουν τη βιομηχανική παραγωγή.

 • 05

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Η εμπειρία και η εξειδίκευση στη χρήση διαφόρων υλικών και τεχνολογιών, καθώς και η συνεργασία με τους πελάτες, εξασφαλίζουν τη δημιουργία μοναδικών και προσαρμοσμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις κάθε έργου.